09. Trond André Jensbak

Trond Andre Jensbak blir en lokal attraksjon på Tundraen også i år.

Navn: Trond Andre Jensbak
Fødseldato: 17.10.88
Posisjon: Midtbane
Favorittspiller(e): David Beckham og Paul Scholes
Favorittlag: Manchester United
Mål for laget denne sesongen: Ny tilskuerekord på Tundraen samt en topp tre plassering.
Mål for seg selv denne sesongen: Dra inn mest mulig kroner i botkassen og holde seg unna heksedoktoren Marius RE
Favorittmat: IJs ovnsbakte kylling
Liker å gjøre på fritiden: Jakt og en god pjolter
Historie om lagkamerat: (Må oppdateres)

Beskrivelse:

Trond Andre Jensbak er nok trolig publikums aller største favoritt på Tundraen. Jensbak innehar nemlig en herlig blanding av touchen til Dimitar Berbatov, blikket til Mesut Özil og evnen til å slå tuneller tilsvarende den legendariske Tor Erik “Toro” Svendby. Hvis man sammenholder disse tekniske herlighetene med den kjennsgjerning at hans look-a-like er John Travolta (i Travoltas yngre dager) og at han derfor har hatt jenter haltende etter seg hele sitt voksne liv så skjønner alle at det kan bli folksomt når Jensbak er i startoppstillingen på Tundraen. Når det i tilegg er slik at Jensbak fikk æren av å være eneste Nybygda spiller i troppen under kåringen av “årets breddelag” i RB i fjor samt at han har sjarmert et tresifret antall av lokale budheier iløpet av vinteren så er det ikke rart at han har ambisjoner om å bidra til å sette ny tilskuerekord på Tundraen til våren.

På banen er som nevnt Jensbak av den lekne sorten. Svært mye handler om å ydmyke den stakkaren som prøver å forsvare seg mot Jensbak sitt enorme repertoar. Undertegnede anslår at Jensbak slår rundt 10 tuneller i snitt per trening, noe som understreker at hvis han holder seg skadefri bør botkassa i år kunne dekke vesentligere mer spenstige opplevelser enn et par timer med middels planlagte drikkeleker på klubbhuset. Det ultimate reisemålet må trolig være Bø Sommerland utifra antall gangner dette ble nevnt under fjorårets sommerfest.

Jensbak hadde frem til Marius RE sin inntreden i fjor nærmest et abonnement på prisen “årets spiller”. Skuffelsen når han i fjor i stedet ble kåret til “årets kjeks” var derfor helt ekstrem. Bitterheten Jensbak har vist etter denne “utmerkelsen” kan trolig best sammenlignes med Rolv Espevoll sin bittherhet i Hotel Cæsar etter at han ble kastet i fengsel og senere kom tilbake for å sette samtlige med etternavn Anker-Hansen ettersigelig på plass. Disse divatendensene står i sterk kontrast til brorparten av lagkameratene som er henholdsvis umeriterte, lite forfenglige og nok ville vært mer enn fornøyd med å bli tildelt en eneste form for utmerkelse iløpet av sitt voksne liv.

Jensbak skal riktignok ha ros for å tatt tak i deler av spillet sitt de siste årene. De første sesongene hadde han nemlig trolig færre defensive løp i løpet av hele sesongen enn antall utblåsninger mot dommer fra trener Cristian Corbatta per tiende minutt. Etter at Jensbak returnerte til hånballtrening om vinteren ble det imidlertid slutt på dette og Jensbak er nå blitt en svært god tovveis spiller. Dette bidrar sterkt til til at Nybygda-fansen trolig kan hente inspirasjon fra Liverpoolfansens sin chant “We´ve got the best midfield in the world” og lage sin egen versjon med “Vi har den beste midtbanen i 6.divisjon”.

Bare tanken på å se en midtbanetrio f.eks. bestående av Marius RE, Tronda og Håkon Kristiansen iløpet av sesongen bør være nok til at målsetningen om tilskuerekord på Tundraen nås.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *