21. Martin Brække

Martin Brække (19) er en av fem nye signeringer for Nybygda før denne sesongen

Navn: Martin Brække
Fødselsdato: 25.09.97
Posisjon: Kant, både høyre og venstre
Favorittspiller: Neymar
Favorittklubb: Barcelona
Mål for laget denne sesongen: Topp 3/opprykk
Mål for seg selv denne sesongen: Score noen mål og ha det gøy med fotballen
Livrett: Pizza
Liker å gjøre på fritiden: Være med kompiser, snakke tullprat og spille fotball.

Beskrivelse:

Martin Brække er en av 5 nye signeringer for Nybygda denne sesongen. Han representerer noe så sjeldent som en som faktisk ser ut som en fotballspiller. Mens andre lagkamerater gjerne har både 5 og 10 (og kanskje mer…) kilo for mye eller ser ut som forvirra bønder som trenger å ha noe å gjøre på kveldstid så fremstår Brække som en smidig atlet. Denne smidigheten vil utvilsomt kunne være nyttig når man vet man skal spille mot motstandere som Nes denne sesongen hvor det store flertallet av spillerne både har bikket tresifret på badevekten og gjennomsnittlig antall liter øl drukket i løpet av en måned.

Brække representerer et friskt pust i gruppen og er med sine 19 år en av fire spillere som enda ikke er offisielt gamle nok til å sitte i Bayram Barans legendariske pianobar. Vi har følgelig med en spiller som har livets største gleder foran seg.

Brække har allerede utmerket seg ved en svært god teknikk og presisjon på innetreningene i vinter. Hvis man skulle dele spillerne i to ulike sekkeposter hvor den ene halvdelen er ”brøytere” og den andre ”tekniske” havner definitivt Brække i sistnevnte. Videre er han oppsiktsvekkende god til å treffe mål på trening (noe som står i sterk kontrast til halvblinde lagkamerater) og man kan derfor håpe at Nybygda har skaffet seg en spiller som vil bidra med målpoeng den kommende sesongen.