29. Vegard Nyvoll

Spillerpresentasjon: Vegard Nyvoll

Vegard Nyvoll klar for innsats for Nybygda

Navn: Vegard Hjemli Nyvoll
Fødselsdato: 05.03.1992
Tidligere klubber: Brumunddal, Ringsaker og Ringsaker/Nes
Posisjon: Midtbane/spiss
Favorittklubb(er): Manchester United og Molde
Favorittspiller(e): Zlatan Ibrahimovic og CR7.
Favorittmat: Taco
Mål for klubben og deg selv denne sesongen: Bli toppscorer og bidra til opprykk (!!)
Hvorfor meldt overgang til Nybygda: Jeg har valgt å gå til Nybygda fordi det er en veldig artig og sosial gjeng som spiller i klubben, og det var noe jeg ønsket å være en del av. I tillegg så ønsket jeg å komme tilbake til barndomsklubben min, for å forhåpentligvis bidra til at klubben tar steg
Noe folk ikke visste om en lagkamerat: Ola Steinbakken innehar verdenshistoriens dårligste venstrebein. Så dårlig kontroll som han har på det beinet må det regnes som et under at han i det hele tatt klarer å stå oppreist.

Beskrivelse:

Vegard Nyvoll er en av flere spillertilvekster denne sesongen for Nybygda og kommer på free transfer fra tidvis hardsatsende Ringsaker/Nes (som nå er tilbake til og bare være Ringsaker). Nyvoll har de siste årene spilt i 4.divisjon og bør derfor kunne være en solid tilvekst til årets spillerstall.

Den selvsikre 25-åringen fra Østre Brumund som innehar en naturlig optimisme som selv Jon Herwig Carlsen ville misunne er ikke beskjeden når det kommer til målene for sesongen. Det er nemlig bare en ting som er godt nok: opprykk og toppscorertittelen. Så får tiden vise om unge Nyvoll lever opp til de særdeles høye forventingenene som han stiller til seg selv og laget.

Som spillertype preges Nyvoll at en svært solid arbeidskapasitet. Hans kondisjonstalent må regnes for å tilhøre den ypperste elite på disse breddegrader. Til tross for svært begrenset egentrening så forteller ryktene at Nyvoll gruset en rekke hardsatsende atleter på 3000-meter i bakrus i fjor vår. Karrierehøydepunktumet til Nyvoll som fotballspiller må forøvrig regnes som den dagen han scoret 5 mål i en kvalifiseringskamp til junior elite mot stjernegalleriet til Ham Kam.

Utenfor banen så lever han et liv som består av både arbeid ved Nes Ungdomskole, Coop Extra Furnesvegen og lærerstudier ved Høgskolen i Hedmark. I det hele tatt en ganske utrolig kombinasjon å beherske for en person som helst foretrekker å planlegge den umiddelbare fremtiden i periodebolker på 5-10 minutter. En solid del av pengene fra arbeidet akter han trolig å bruke på de legendariske festene til Nybygda hvor han trolig vil bidra til å øke intensiteten på drikkelene i sesongen som kommer. En solid tilvekst både på og utafor banen!