04. Andre Røed Kristiansen

Årets sportslige leder (A-lag) og styreleder (hele fotballgruppa) ser frem mot ny sesong!

Navn: Andre Røed Kristiansen
Fødselsdato:
10.08.1991
Tidligere klubb: Brumunddal Fotball
Posisjon: Forsvarsspiller
Livrett: Sjokolade
Mål for laget denne sesongen: Slippe inn få mål på dødball
Egne målsetninger: Klarere ballen enda lengre bort fra farlig område enn før.
Favorittspiller: Kjetil Wæhler
Fritidssysel: Se sport på TV

Beskrivelse:

Andre Røed Kristiansen har i år overtatt stafettpinnen fra Trym Langerud og er lagets nye sportslige leder. I tillegg til å være sportslig leder for A-laget er han også valgt inn som styreleder for hele fotballgruppen. Røed Kristiansen har bakgrunn fra Hans Majestets Kongens Garde og bachelorutdanning i organisasjon og ledelse ved Høgskolen i Lillehammer. Den militære disiplinen han tilegnet seg i HMKG og organisasjonskompetansen fra HIL er sårt tiltrengt kompetanse i forsøket på å lede en gruppe hvor man tidvis merker at flere av spillerne er et resultat av dessertgenerasjonen og enda ikke har lært seg å stave ordet initiativ.

Andre er i det hele tatt en person som er født til feil tid. Mens andre på hans alder lever et liv i nuet hvor både reiser til varmere strøk og populærkultur står sterkt så foretrekker Kristiansen å bruke tiden til å mimre tilbake til de gode gamle dager hvor Hjalmar ”Hjallis” Andersen og Leif Juster var på topp. Lengselen etter 50-tallet har i det hele tatt preget nostalgikeren Kristiansen hele livet, og han skal etter ryktene være villig til å gjøre hva som helst for å kunne benytte tidsmaskinen som brødrene Dal benyttet i ”Brødrene Dal og spektralsteinene”.

Som fotballspiller preges han av en tidvis absurd fascinasjon for destruktivt forsvarsspill. For Kristiansen er det klart viktigere med duellspill, lange klareringer og taklinger enn lekre driblinger, tunellforsøk og kort pasningsspill. Således passer baneforholdene på Tundraen bedre for at Kristiansen skal trives optimalt enn hva kunstgressbanene på Sveum gjorde. Kristiansens særegne spillestil står i svært sterk kontrast til lagkamerat Marius Eikeland sin futsallbakgrunn, men begge spillerne innehar en gjensidig fascinasjon for hverandres spillestil noe som har resultert i mange morsomme kommentarer underveis i treningene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *