30. Fredrik Kristiansen

Fredrik Kristiansen klar for harde dueller på Tundraen i 2017!

Navn: Fredrik Kristiansen
Fødseldato: 10.06.1993
Favorittspiller: Xabi Alonso
Favorittlag: Liverpool
Målet for laget denne sesongen: Topp 3-plassering
Målet for seg selv denne sesongen: Orke å fullføre en hel fotballkamp
Livrett: Biff med fløtegratinerte poteter
Liker å gjøre på fritiden: Fotball, venner og pils
Historie om lagkamerat: Min lagkamerat Erlend Onsrud Bye er den spilleren jeg vet om som bommer på flest sjanser, men som likevel alltid har en finurlig unnskyldning om hvorfor han bommet.

Beskrivelse:

Da var turen kommet til Fredrik Kristiansen. Fredrik er en av de mest profilerte i årets Nybygda-stall og har bemerket seg både sportslig og utenomsportslig de siste sesongene. Sportslig sett bør det i første rekke trekkes frem at Kristiansen var lagets suverene toppscorer for to sesonger tilbake for deretter å overta treneregjeringen før fjorårets sesong. Til tross for forholdsvis gode resultater som både trener og spiss for Nybygda ser Kristiansen seg selv som mest aktuell som midtbanestrateg denne sesongen. Rollebyttene oppsummerer forøvrig godt de interne forholdende i en 6.divisjons klubb: kaotiske og totalt fremmed for alt som heter kontinuitet. Utenomsportslig har Kristiansen også bidratt stort i gruppen de siste sesongene, både i form av stort alkoholkonsum på lagfestene og morsomheter i garderoben.

Kristiansen har i det hele tatt et stort engasjement for både bredde og toppidrett. Han har både æren av å trene en rekke talentfulle Brumunddøler som alle håper de en gang skal bli så gode at de skal gjøre seg fortjent til klubbens lukrative kjøregodtgjørelser og har også tidligere fungert som skitrener. Fredrik er også blant de heteste kandidatene til å vinne ”årets skjegg” som er en pris som skal tildeles ved sesongslutt 2017, og som virkelig fungerer som et råsterkt symbol på maskulinitet i all sin prakt. Kristiansen er utvilsomt en ”hard-man”, og har ved flere anledninger de siste årene sett ut som offer for mislykket tyrefekting etter å ha gått inn i en duell med livet som innsats.

Som fotballspiller har i grunn Fredrik alle kvaliteter minus en, nemlig hurtighet. Kristiansen er i det hele tatt selve symbolet på at enkelte fotballspillere kunne ha hatt godt av å trene hurtighetsdrag når de vokste opp i stedet for å satse mot Birkebeinerrennet og andre renn som suger all hurtighet ut av kroppen. Kristiansen har imidlertid et svært godt talent for å lese spillet, samt en utmerket teknikk og duellstyrke som kompenserer for manglende hurtighet og han evner derfor ofte å være på plass til riktig tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *