31. Trym Langerud


(En motivert Trym Langerud klar for nok en ny sesong i Nybygda)

Navn: Trym Langerud
Fødseldato:
20.11.93
Posisjon: Midtstopper
Favorittlag: Liverpool
Favorittspiller: Steven Gerrard
Målsetning for laget denne sesongen: Så lenge vi slår Nes 2/2 ganger og havner over dem på tabellen er jeg fornøyd.
Målsetning for seg selv denne sesongen: Score mer, takler hardere og blød for drakta
Favorittmat: Pinnekjøtt, vossakorv, kålrotstappe og poteter.
Historie om lagkamerat: (Venter på godkjenning)
Interesser utenom fotball: Går mye i sport, særlig fotball og hockey.

Beskrivelse:

Så er det endelig duket for et nytt spillerportrett. Trym Langerud går løs på sin femte sesong i Nybygda-drakt og er således en av spillertroppens mest erfarne spillere med sine 60 kamper for bygdas stolthet. Trym har arvet mange egenskaper av sin far, Rune Langerud. Han er høy og mørk, livsglad og er blitt en stødig midtstopper.

Selv om vi i Nybygda selvfølgelig er glad for å ha Langerud som en viktig del av spillergruppen er det likevel vanskelig å fatte at han tilsynelatende med sine fulle fem har valgt å leve dette anonyme livet i 6.divisjon. Hvis Trym hadde realisert sitt potensiale innenfor musikken hadde han nok nemlig trolig vært omgangsvenn med Ed Sheeran og solgt ut Oslo Spektrum oftere enn John Arne Riise rekker å gjøre noe dumt. Tryms manglende evne til å realisere sitt potensiale munner nok ut i en solid dose prestasjonsangst, men over 150 år etter at Sigmund Freud kom til verden er i grunn det ingen gyldige unnskyldninger for en slik manglende selvrealisering. Psykologer er til for å brukes!

På fotballbanen ser man derimot lite til tegn på uro, og han viser tidvis en stoisk ro med ballen i beina som er i sterk kontrast til enkelte av lagkameratene. Når den spanske midtbanemaestro Xavi nylig ga uttrykk for at paniske klareringer var et resultat av et ” intellectual defeat” så var Langerud en av svært få spillere i 6.divisjon som ikke hadde grunn til å føle seg fornærmet. Langerud har nemlig en usedvanlig god teknikk til å være midtstopper i 6.divisjon og er derfor en viktig igangsetter bakfra. Hans svakhet på banen er at han ble født med skilpaddeføtter og ikke kengurubein, men han kompenserer som regel manglende tempo med en særdeles god posisjoneringsevne.

Den kommende sesongen har vi for øvrig planlagt at Langerud også skal få brukt sitt musikalske talent til lagets beste. Undertegnede er nemlig så heldig at han er i nær relasjon til en psykolog som pensjonerer seg til sommeren og som har sagt seg villig til å gi Langerud gratis bistand for å kurere prestasjonsangsten. Fra 1.8.2018 og ut året vil det derfor være mulig å leie inn Trym som musikalsk innslag til diverse markeringer, enten dette dreier seg om bryllup, konfirmasjon eller begravelser. Sportslig leder Andre Røed Kristiansen mottar forespørsler på tlf nr: 48065529. De som ønsker en preview av hva Langerud kan utrette med mikrofon i hånden bes sjekke ut følgende link på youtube (hvor Langerud er en av to som opptrer under Ringsakerussens revy i 2012):
https://www.youtube.com/watch?v=ymF2wrJ5kkc

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *