Joakim Bjørnstad – En svigermors drøm klar for å kjempe i toppen med Nybygda

Navn: Joakim Bjørnstad
F
ødselsdato: 2.10.1994
Posisjon(er):
Alle posisjoner i forsvar
Favorittspiller(e):
Tomas Rosicky og Roberto Carlos
Favorittklubb(er):
Arsenal
Mål for laget denne sesongen: Topp 3
Mål for deg selv denne sesongen: Flere offensive bidrag
Livrett: Pizza
Hva liker du å gjøre på fritiden:Være med kamerater, ellers brukes i overkant mye tid på fotball

Beskrivelse:

 

Joakim Bjørnstad er lagets ubestridte «good guy» og enhver svigermors drøm. Bjørnstad er nemlig usedvanlig pliktoppfyllende både på banen og utenfor banen, er alltid blid og setter laget foran seg selv. Hvis man slår opp uttrykket «smilet går helt rundt» i en ordbok får man bilde av Bjørnstad i ferd med å gjennomføre en av hans daglige gjennomsnittlige 353 latterkramper. Hvis man skal finne noe negativt om Bjørnstad må dette trolig være at han er såpass ålreit at han er frustrerende vanskelig å baksnakke. Hans navnebror Joachim «Jokke» Nielsen hadde med all sannsynlighet trolig Bjørnstad i tankene når han skrev ned følgende sangstrofe: «Har du problemer med å omgås overdrevent positive folk?
Du ække aleine, vi er mange som har det sånn»

På fotballbanen har Bjørnstad utviklet seg fra å være en lettvekter, som trolig ville landet i Mjøsa om han hadde fått æren av å delta på treninger med den tidligere taklingskåte Nybygda kapeinen Erik Brenden, til å bli en spiller som er farlig nær å få medlemskap i den interne spillergrupperingen «bryterne». Den spirituelle lederen for den mektige interne gruppen, Tom Erik Ophus sier i en kort kommentar at han setter stor pris på Bjørnstad sin utvikling. I tillegg til å ha tatt betydelige steg på styrkefronten har Bjørnstad også et solid teknisk grunnlag  fra dagene på kunstgressbanene på Sveum og har utmerket seg tidvis på treninger i vinteren med å være svært så ballsikker. Hurtigheten til Bjørnstad er som mange andre på laget – særdeles moderat, men i takt med at han i stadig større grad takler de fysiske kravene som stilles til gampefotballen i 6.divisjon kan han en bli en viktig brikke på backen i årets sesong.

Bjørnstad sitt bidrag i garderoben er også av første klasse. Han er hverken den som skriker høyest eller den som mest stille av seg, men imøtegår alle med det samme positive smilet. Det er utvilsomt en hyggelig garanti for  spillerne at man uansett hva man sier og gjør kan være i visshet om at det er minst en som tilsynelatende virker å sette pris på deg. Hvis man kombinerer dette med Kai Rudsdammens noe tilsvarende ”liker”-garanti på alle innlegg på Facebook-gruppen for Nybygda så underbygger dette det positive og svært så tolerante miljøet det er rundt A-laget.

Avslutningsvis så bes alle aktuelle mødre kontakte Joakim Bjørnstad på Facebook hvis de ønsker at datteren deres skal komme i kontakt med en som virkelig er til å stole på og som aldri sier nei til å hjelpe svigerforeldrene om det så er tømming av septiktank eller luking av ugress. Hvis pågangen skulle bli for stor så tar Nybygda Fotball seg den frihet å arrangere auksjon i juni måned hvor høystbudende mor får gleden av å gi datteren en middagsdate med Bjørnstad i gave. Overskuddet fra auksjonen vil forøvrig gå til å dekke den nye kjøregodtgjørelsesavtalen til Marius RE som ble hurtig forhandlet frem etter at sjokkerte nesninger (etter stortap i treningskamp i helgen) tipset alt av lokale fotballagenter med håp om å unngå å møte Marius i seriespillet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *