Bygda med 3 viktige poeng før sommerferien

Nybygda IL 2-1 Ringsaker 2/Nes 2
26. juni 2014 19:00
League

Etter noen dårlige resultater med tap mot Varde og Brøttum var gutta innstilt på å vise Tundrapublikummet hva de kunne være gode for. Og underholdning fikk de som møtte opp under lokaloppgjøret mot RingNes 2.

Fredrik Kristiansen sendte bygda tidlig opp i ledelsen med en vakker scoring allerede etter 4 minutter. Kampen var jevn til tider. Men duoen på midten med Ole Tangen og Tom Erik Ophus ryddet opp i det meste. RingNes fikk imidlertid en scoring før pause. 1-1.

I 2. omgang ble det noe høyere temperatur på Tundran. Tom Erik pådrar seg ett direkte rødt kort etter noe som kan virke som en hevnaksjon etter at midtbanekrigeren tydlig skulle hatt frispark i en situasjon rett før.
Med 10 mann på banen og litt over 20 min igjen på klokka tenkte vel alle at RingNes kom til å kjøre på kampen ut. Men bygdas gutter klarte å holde unna og fjorårets toppscorer Vegard Dahlsveen ble spilt herlig igjennom av Martin Østby og alene med keeper gjorde storscoreren det han er best på. Og de røde tok med dette en sterk 2-1 seier.

Bygdas beste spiller: Ole Pedersen Tangen

Kamprapport

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *