Bygda snudde 0-1 til 2-1 under årets første hjemmekamp

Nybygda IL 2-1 Redalen 2
2. juni 2014 19:00
League

Link til reportasje fra Ringsaker Blad

Redalen tok en tidlig ledelse og satte en støkk i de ca 60 tilskuerne på bøffelberget denne solfylte mandagskvelden. Nybygdas gutter slurvet med pasningene og rotet mye i første omgang. Etter en skikkelig alvorsprat i pausen var det ett helt annet lag som entret banen for de resterende 45. Midtstopperen Anders Sterud, som for dagen hadde fått muligheten til å spille sentralt på midten, viste seg fra en helt annen side i denne kampen. Med såledragninger fra en annen verden og en ro med ballen andre bare kan drømme om. Ikke rart fyren blir sammenlignet med David Luiz. Og etter 62 minutter stanger han inn Nybygdas første scoring etter corner fra Vegard Dahlsveen.
2-1 målet kom ved den typiske «tundraspretten» og var signert bygdas toppscorer Fredrik Kristiansen.

Kampfakta trykk her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *