Bygda overkjørte og knuste Breiskallen

NFK Breiskallen 1-8 Nybygda IL
21. mai 2014 19:30
League

Etter ett par rundturer rundt om i skogen fant vi etterhvert banen til Breiskallen. Her var det verken garderober, dusj eller dass. Kiosken var imidlertig på plass, men den var nok ikke tiltenkt noen A-Lags kamp. Kiosken gikk inn i bagasjerommet på en bil da noen småjenter var ferdig med kampen sin før vi skulle i aksjon. Da vart det ittno kaffe på Tajet 🙁

En tent Fredrik Kristiansen fikk endelig muligheten fra start og den tok han meget godt vare på. Det tok ikke mer enn 5 min før Fred var igjennom og puttet den første ballen i nettet.Bygda styrte mye av spillet og samme mann økte til 2-0 etter 17 min. Like etterpå satt ballen endelig i mål for playmaker Trond Andre Jensbak også. 3-0. Rett før pause kom det første hat-tricket for året og Fredrik leverte med dette en solid søknad til neste kamp.
1-4 pause.

2. omgang ble total overkjøring av bygdas mannskap. Trener Frode Tajet benyttet annledning å hvile spillere med en så solid ledelse. Cristian Corbatta brukte 2 min på å finne nettmaskene etter sitt innhopp. Og ikke nok med det, innen publikum hadde fått satt seg så var Corbatta på scoringsteft igjen. Det hele endte til slutt 1-8 og Corbatta kunne også signere seg for ett hat-trick

Kamprapport

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *