Vingrom fikk juling av bygda

Vingrom 2-4 Nybygda IL
14. mai 2014 19:00

Etter en noe rotete åpning med 4-3-3 hvor vi lå i undertall på midten og ett tidlig mål av Vingrom så la trener Frode om til 4-4-2. Nybygda tok etter dette full kontroll over kampen og bygdas mannskap jaget utlikningen. Den kom ved Vegard Dahlsveen, etter det som er en stor kandidat til å bli årets mål, hvor han på full volley dundret ett innlegg fra BT opp i vinkelen fra 19-20 meter. Og dermed sto det 1-1 til pause

Bygda fortsatte å presse på utover i 2.omgang og vi gikk opp i ledelse ved en heading fra Trym Langerud. Daniel IJ økte til 1-3 og Fredrik Kristiansen fikk æren av å ta straffe etter at Vegard hadde blitt taklet inne i feltet.

Vegard Dahlsveen og Daniel IJ ble begge kåret til bygdas beste.

Kampinfo her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *