Surt tap mot serielederen

Storhamar2 4-3 Nybygda IL

Nybygda spilte en god kamp mot laget som topper tabellen i 5 div. Allerede etter 3 minutter ledet bygda 0-1 etter at Vegard Dahlsveen var frempå. Nybygda styrte store deler av første omgang og fikk trille mye ball og kom til flere gode muligheter, men så kom uflaksen og da sto det 2-1 til Storhamar 2 til pause.

vegarddahlsveenStorhamar 2 kom best i gang etter pause og fikk en tidlig scoring. Det tok litt tid før bygda kom inn i kampen igjen, men gutta viste at de ville ta med poeng hjem og Vegard fant nok en gang nettmaskene. Storhamar svarte like etterpå og veien til poengene ble bare lenger og lenger. Vegard hadde på forhånd sagt at han skulle putte 3 mål i dag og i det 79 minutt kom det 3 målet hans. Det holdt ikke helt inn, men alt i alt spilte bygda en god fotballkamp.

Banens beste for dagen, med 3 mål, Vegard Dahlsveen

Kamp info – Trykk her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *