Komfortabel seier mot Næroset

Kampfakta:
Nybygda-Næroset 5-2 (2-1)
Tid: 20.08.2018 kl. 19.00
Nybygdas målscorerer: Thomas Tørudstad 20′ Stian Johansen 42′ Vegard Nyvoll 65′ Tomas Gustavsen 70′ Ola Steinbakken 78′
Sted: Nybygda Stadion
Tilskuertall: 50

Nybygdas lag:

Mandag kveld var det duket for nok et lokaloppgjør da Næroset gjestet Tundraen. I timene før kampstart hadde det kommet noen solide regnskyll, som borget for gode forhold for de som har sansen for sugene sklitaklinger og skruknotter. Nybygda var opptatt å snu kjærringa etter det sure tape for RIF2 forrige uke, mens bortelaget Næroset hadde fått blod på tann etter at de nylig hadde klart å ta sesongens første poeng i en kamp mot Gausdal.

Kampen åpnet noe nervøst og begge lagene slet med å holde ballen langs bakken på det sleipe og ujevne underlaget. Nybygda klarte etter hvert å tilrive seg et initiativ i kampen, og det var ikke ufortjent da Thomas Tørudstad sendte vertene i ledelsen etter omlag 20 minutter! Etter målet våknet Næroset litt, og det tok ikke mange minuttene før de skulle få sin utligning. Målet kom etter «flipperspill» i Nybygdas bakre rekker, som endte i at Næroset kom alene med keeper og enkelt kunne sette inn 1-1. Dette så ut til å bli pauseresultatet, men Nybygdas Stian Johansen ville det annerledes. Til stor glede for både medspillere og publikum scoret han sitt 1. mål i den røde drakta rett før pause, og det med venstrebenet!

2. omgang startet litt som den 1.. Næroset var farlig frampå ved noen anledninger, men Nybygda-keeper Ihrstad Johansen tok det som kom fra bortelaget. Da spillende trener Vegard Nyvoll økte ledelsen til 3-1 midtveis i omgangen var kampen i realiteten avgjort. Mot slutten av kampen viste Nybygda at laget rett og slett hadde mer kvalitet enn Næroset. Trond Andre Jensbak driblet bortelagets forsvar i pølsebua ved flere anledninger, men det var andre sin tur til å score denne kvelden. Tomas Gustavsen økte ledelsen til 4-1, før det var tid for «Ola Steinbakken show». I løpet av 3 minuttet scoret han først på straffe, før han fastsatte sluttresultatet til 5-2 ved å sette ballen i eget mål. Ola har totalt 6 mål denne høsten, 3 riktig vei, og 3 sjølmål…..

5 hjemmekamper gjenstår for Nybygda denne høsten, i det som ser ut til å bli den beste sesongen siden 2014!

Neste kamp spilles mandag 27.08 når Furnes sine nest beste menn gjester tundraen.

Vi sees!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *