Tap mot Brøttum på Tømmermyra

Kampfakta:
Brøttum-Nybygda 5-2 (1-1)
Målscorere for Nybygda (Petter Johansen og Anders Ruud)
Tid: 03.08.2018, kl. 1900
Sted: Tømmermyra
Tilskuere: Ca 30

Nybygdas lag:

Den 1. kampen etter ferien skulle vise seg å bli tøff for Nybygda-laget som hadde tatt turen til nordre Ringsaker denne august-kvelden. Nybygda har i de senere sesongene slitt med å ta poeng på Tømmermyra, og også denne gangen skulle det vise seg å bli vanskelig å ta poeng på den fryktede banen inne i Brøttums dype skoger.

Før kampene hadde det kommet et solid regnskyll, som gjorde banen sleip og våt. Dette skulle det vise seg at hjemmelaget taklet best, men det var riktignok Nybygda som fikk den 1. scoringen. Kun få minutter var spilt da Petter Johansen slo en corner inn i boksen, og med litt hjelp fra hjemmelagets keeper havnet ballen til slutt i nettmaskene. Vi krediterer scoringen til Petter! Brøttum ristet av seg sjokket og fikk etterhvert et visst tak på kampen. Etter cirka en halvtime bommet Andre Kristiansen stygt når han skulle klarere en ball på 16.-meterstreken, og Brøttum utnyttet muligheten til å sette inn en fortjent utligning. Kampen var nokså jevn etter dette og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

I Pausen var det positiv stemning i Nybygda-laget  og vi hadde tro på at vi kunne vinne kampen. Det skulle ikke ta mange minutter før debutanten Anders Ruud igjen skulle sende bygda opp i ledelsen. Ruud fikk ballen inne i 16-meteren og hamret ballen i krysset omtrent fra straffemerket. 1-2 til Nybygda! Ledelsen skulle ikke vare lenge. Før timen var spilt fikk Brøttum frispark på omlag 30 meter, ballen ble lempet opp i krysset og vi var igjen like langt. Vondt ble til verre da det minutter senere var Nybygda-keeper Jørgensen sin tur til å slå ballen i eget mål etter en corner. Brøttum hadde snudd kampen.

Fra da av og inn handlet det meste om hjemmelaget. 65 minutter var spilt da dommer Riquelme tildelte Brøttum et meget tvilsomt straffespark. Jøgga fikk midlertidig revansjert seg for selvmålet, da han var som en røyskatt borte i stolperota og slo ballen ut til corner. 4-2 var allikevel ikke langt unna, og Nybygda kaptein Ola Steinbakken satte den endelige spikeren i kista når han tuppet ballen i eget mål og fastsatt sluttresultatet til 5-2.

Nybygda-kaptein Steinbakken må sies å være en skikkelig slugger!

Alt i alt en tung dag for et noe redusert Nybygda-lag. Laget sørget i alle fall for skikkelig restitusjon, da turen gikk innom Maccer`n etter kampen. En kuriositet som kan være verdt å nevne er at Håvard Martinsen angivelig kjenner bestillingsautomaten på Maccer`n så godt at han kan bestille mat i blinde…

Allerede neste uke får vi to muligheter til å revansjere oss. På tirsdag møter vi Roterud på Røyslimoen, mens turen går til Stavsjø på fredag for lokaloppgjør mot Nes.

Følg med videre!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *