Nok en trepoenger i kampen mot Næroset

Kampfakta
Næroset-Nybygda 1-4 (0-3)
Nybygdas målscorere: Tomas Gustavsen, Espen Bakke Torgersen, Håvard Martinsen, og Petter Johansen
Tid: 07.06.2018 kl. 19.00
Sted: Brufossbana
Tilskuere: Ca 40.

Nybygda tok i kveld turen til Brufossbana på Kvernstubrua for å møte Næroset, i det som må sies å være et lokaloppgjør. Næroset er fra før mest kjent for lave temperaturer vinterstid, trelastproduksjon, og for å ha en underjordisk flyplass. I år stiller de også med et lag i 6. divisjon!

Kampforberedelsene gikk ikke helt som planlagt da den ellers så pålitelige Trym Langerud hadde glemt igjen lagets drakter hjemme på Hamar. Mens resten av laget varmet opp satt Trym seg i bilen til Marius og kjørte hele veien hjem for å hente dem. Kanskje et merkelig valg av transportmiddel med tanke på at både Næroset og Hamar har flyplass. Heldigvis rakk han akkurat tilbake til kampstart! Det skal også nevnes at klubbhuset til Næroset hadde kollapset grunnet store snømasser i vinter, så Nybygda ble losjert inn i en provisorisk brakke.

Bilde av de skadde klubbhuset

Kampforløp:
Nybygda åpnet kampen friskt i det varme sommerværet.  Allerede etter 10 minutter måtte den fyldige keeperen til Næroset plukke den 1. ballen ut av nettet, da Tomas Gustavsen scoret etter litt klabb og babb inne i feltet. Nybygda fortsatte å dominere kampen og etter 40 minutter fikk Espen BT æren av å legge på til 0-2, da han satt et frispark fra 30 meter i mål. Det er mulig at Manuel Neuer hadde reddet skuddet, men mål er mål. 2 minutter senere skulle ledelsen økte til 0-3 da Håvard Martinsen taklet ballen i mål bak en utrustende burvokter hos Næroset. Nybygda ledet komfortabelt til pause, og med bedre uttelling kunne ledelsen vært enda større. Uansett en solid 1. omgang av Bygda, som må ha blitt inspirert av at breddfotballfantastene Håvard Svenkerud og Frode Tajet begge hadde tatt plass på Nybygda-benken!

I pausen satt vi inn storscorer Petter Johansen, og det tok ikke mange minutter før ringreven fra Rognstadvegen skulle tegne seg på scoringslisten. Håkon Kristiansen sendte en fin stikker gjennom Næroset sitt forsvar. Dermed fikk Petter en hel banehalvdel for seg selv og satt inn 4-0 med en sikker lobb over keeper. Kampen var definitivt punktert.

Etter 4-0-scoringen senket Nybygda seg litt og Næroset skapte litt mer. Omtrent midtveis i omgangen satt de et frispark i tverrligger og på returen fikk de en redusering som aldri virket å være noe mer enn et trøstemål. Nybygda skapte også flere store muligheter og innbytter Stian Johansen vil trolig ligge våken utover natten og tenke på den gedigne dobbeltsjansen han ikke klarte å score på. Han må dermed stadig vente på sin 1. scoring i den røde drakta. Kampen ebbet ut i 1-4-seier, og Nybygda kunne nok en gang strekke armene i været når dommer Arnold Anderson blåste i fløyta for siste gang.

Totalt sett må vi si at dette var nok en solid kamp av «Bygda», som nå har 3 strake seire i 6 divisjon avdeling 2! Det var stor stemning i garderoben etter kampen, der Håkon Kristiansen velfortjent ble kåret til banens beste etter sin utrettelige innsats på midtbanen. Etter kampen gikk turen igjen til Macern for å fylle opp lagrene.

Neste kamp blir sesongs 1. hjemmekamp. Den spilles på mandag kl 19.00, når Moelv 2 gjester Tundraen. Vi lover ikke finspill, men full innsats og stor underholdning. Kiosken er åpen, vel møtt til alle fotballvenner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *