Sliteseier borte mot Romedal

Kampfakta
Romedal-Nybyga 0-1 (0-0)
Målscorer: Ola Steinbakken 86′(straffe)
Tid: 31.05.18 kl. 19.00
Sted: Romedal stadion
Tilskuere: Ca. 30

Nybygdas lag:

Nybygda tok i kveld turen sørover på Hedmarken for å møte tabellnabo Romedal til seriekamp i 6. divisjon. Ved kampstart lå gradestokken tett oppunder 30 grader, rett og slett det vi kaller «styggvart» i Ringsaker. Dette kom til å prege kampen i tropeheten i Romedal. 1. omgang ble en tam affære der det skjedde lite foran begge mål. Romedal hadde med noen skikkelige fyrtårn, der den høyeste spilleren var på størrelse med den legendariske skuespilleren Richard Kiel. De var derfor lite interesserte i å holde ballen nede på det knusktørre naturgresset. Ved pause var stillingen 0-0, og det uten at noen av keeperne var satt på noen skikkelige prøver.

Jøgga holdt nullen i kveld. Bildet er tatt under oppvarmingen.

I pausen snakket vi om hvordan vi skulle klare å holde ballen mer nede på bakken, men også i 2. omgang skulle dette vise seg å bli vrient. Nybygda klarte å skape litt mer etterhvert, og var nære ved å gå opp i ledelsen da midtstopper Trym Langerud raget høyest på bakre stolpe etter et hjørnespark. Dessverre sto stanga i veien. Sigurd Buvik gjorde et godt innhopp, og klarte i likhet med Petter Johansen å skape trøbbel for et slitent romedalforsvar utover i omgangen. Klokka dro seg mot full tid da romedølingene måtte ty til ulovlige midler for å stoppe Petter inne i 16-meteren. Dommeren hadde ikke annet valg enn å peke på krittmerket. Kaptein Ola Steinbakken gikk nok en gang fram og hamret ballen knallhardt i mål bak en sjanseløs keeper.

Romedal våknet litt de siste minuttene, og var svært nær en utligning etter litt klabb og babb inne i boksen godt inne i overtiden! Heldigvis slapp vi unna med skrekken, og vi kunne dermed nok en gang la «støve-sangen» runge i garderoben etter kampslutt!

Alt i alt en skikkelig sliteseier for et hardtkjempene Bygda-lag. Romedal var et tungt lag å bryte ned, men vi klarte det til slutt. Forsvaret vårt var nok en gang bunnsolide, bestående av blant annet Fredrik Støve og Richard Alfstad, som begge ble født mens Tryggve Bratteli var statsminister i Norge!

Etter kampen gitt turen tradisjonen tro til «Maccern». Neste kamp spilles torsdag 07.06 borte mot Næroset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *