Surt poengtap mot Gausdal

Kampfakta:
Gausdal-Nybygda 1-1 (0-1)
Tid: 26.04.18 kl. 19.30
Stadion: Linflåa kunstgress
Tilskuere: Ca. 30

Nybygdas lag:

J. Jørgensen
A. Kristiansen (R. Alfstad fra 45)- O.Steinbakken-T. Langerud- H. Martinsen (F. Støve fra 65)
V. Nyvoll
Christoffer Corbatta (A. Gustavsen fra 70.)- T. Gustavsen
M. Eikeland
P. Johansen (S. Buvik fra 53) -A. Sterud

Kveldens kamp mellom Gausdal og Nybyda endte 1-1, men det kunne godt ha kommet flere mål begge veier. 1. omgang startet noe nervøst, men Nybygda klarte etter hvert å skaffe et lite initiativ. Midt i omgangen fant Marius Eikeland, Petter Johansen med en fin stikker. Johansen var iskald alene med keeper og satt inn sesongens første scoring for bygda, som for anledningen spilte i svart. I minuttene før pause smalt det to ganger i metallet bak Jørgensen i bygda-målet, men debutanten i buret holdt nullen til pause. Ellers rydda stopperparet med Steinbakken og Langerud unna i stor stil!

I 2. omgang fortsatte spillet å bølge fram og tilbake mellom brøytekantene på Segelstad bru. Det var liten tvil om at Gausdal trener Øyvind Houge hadde gjort en fabelaktig jobb med laget som kom desidert siste i avdelingen til Nybygda i fjor. 70 minutter var passert når Gausdal spilte ballen til en umarkert spiller på 5 meter, men Nybyda-keeper Jørgensen vartet opp med en redning som selv hans til nå mer kjente far, «Arthur» hadde vært stolt av.

Nybygda lå an til å ri av stormen, men etter 87 minutter bestemmer en Gausdalspiller seg for å kopiere soloraidet til Diego Maradona fra kampen mot England i VM i 1986. Da måtte selv Jørgensen gi tapt. På overtid får Anders Sterud en stor mulighet til allikevel å gi Nybygda seieren, men dessverre gikk skuddet i nettveggen. Håvard Svenkerud og de andre nybydapatriotene som hadde tatt turen måtte dermed konstatere at kampen endte 1-1.

Neste kamp går torsdag 10. mai borte mot Jørstadmoen. Kampstart 20.00!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *