Bygda med 3 viktige poeng før sommerferien

Nybygda IL 2-1 Ringsaker 2/Nes 2
26. juni 2014 19:00
League

Etter noen dårlige resultater med tap mot Varde og Brøttum var gutta innstilt på å vise Tundrapublikummet hva de kunne være gode for. Og underholdning fikk de som møtte opp under lokaloppgjøret mot RingNes 2.

Fredrik Kristiansen sendte bygda tidlig opp i ledelsen med en vakker scoring allerede etter 4 minutter. Kampen var jevn til tider. Men duoen på midten med Ole Tangen og Tom Erik Ophus ryddet opp i det meste. RingNes fikk imidlertid en scoring før pause. 1-1.

I 2. omgang ble det noe høyere temperatur på Tundran. Tom Erik pådrar seg ett direkte rødt kort etter noe som kan virke som en hevnaksjon etter at midtbanekrigeren tydlig skulle hatt frispark i en situasjon rett før.
Med 10 mann på banen og litt over 20 min igjen på klokka tenkte vel alle at RingNes kom til å kjøre på kampen ut. Men bygdas gutter klarte å holde unna og fjorårets toppscorer Vegard Dahlsveen ble spilt herlig igjennom av Martin Østby og alene med keeper gjorde storscoreren det han er best på. Og de røde tok med dette en sterk 2-1 seier.

Bygdas beste spiller: Ole Pedersen Tangen

Kamprapport

 

Bygda snudde 0-1 til 2-1 under årets første hjemmekamp

Nybygda IL 2-1 Redalen 2
2. juni 2014 19:00
League

Link til reportasje fra Ringsaker Blad

Redalen tok en tidlig ledelse og satte en støkk i de ca 60 tilskuerne på bøffelberget denne solfylte mandagskvelden. Nybygdas gutter slurvet med pasningene og rotet mye i første omgang. Etter en skikkelig alvorsprat i pausen var det ett helt annet lag som entret banen for de resterende 45. Midtstopperen Anders Sterud, som for dagen hadde fått muligheten til å spille sentralt på midten, viste seg fra en helt annen side i denne kampen. Med såledragninger fra en annen verden og en ro med ballen andre bare kan drømme om. Ikke rart fyren blir sammenlignet med David Luiz. Og etter 62 minutter stanger han inn Nybygdas første scoring etter corner fra Vegard Dahlsveen.
2-1 målet kom ved den typiske «tundraspretten» og var signert bygdas toppscorer Fredrik Kristiansen.

Kampfakta trykk her