Tar over kapteinsbindet

20130830-142240.jpg

Hans Iver Frydenlund har blitt valgt som ny lagkaptein for bygda etter at Tore Lars Skjelseth har takket for seg og fullført en overgang til Ottestad. Hansi har allerede ledet laget i noen kamper siden Tore har vært skadet. Den tekniske midtbane dirigenten har gjort jobben som leder meget bra og får dermed tillit fra lagleder Kurud.

Tore Lars Skjelseth skifter beite

Nybygdas rivjern på midtbanen, Tore Lars Skjelseth, har blitt enig med Ottestad om en overgang. Den formsterke kapteinen har vært en viktig brikke for bygdas suksess i 2013 og vil bli dypt savnet.
Skjelseth som har blitt sett på som den nye Scott Parker, har tidligere spilt for Brumunddals A-lag i både 2 og 3. Divisjon. Så gutten har masse erfaring å bringe videre.

Lagleder Kurud uttalte seg med følgende: «Tore Lars har tatt et valg vi alle respekterer og skjønner godt. Jeg kan bare takke han for 2 fine år under min ledelse og ønsker ham lykke til videre i karrieren.

20130830-132555.jpg

PS! Nybygdas gutter kommer kanskje ikke til å merke at gutten er borte siden han etter hver trening eller kamp er borte fra Tundran i 2 uker med strekk 😉

Uavgjort på Gaalaabana

Furnes 2-2 Nybygda

Det ble en helt annen kamp enn forventet. I motsetning til våroppgjøret hvor det ble delt ut en haug med gule kort og ett rødt ble det kun delt ut 2 gulekort. Det ble en fintspillende kamp hvor fotballen sto i fokus. Uavgjort og poengdeling var trolig et rettferdig resultat for begge lag.

Nybygdas beste spiller i dag var Hans Iver Frydenlund

Kampinfo kommer,

Nybygda reiste seg etter dala tapet og slo Redalen 2

Nybygda IL 6-3 Redalen 2

Etter det tunge tapet mot erkerival Brumunddal 3/Ringsaker 3 trengte de røde en opptur og seier for å holde seg i toppsjiktet.

Det så mørkt ut ett par ganger i matchen ettersom Redalen gikk opp i ledelsen både 1 og 2 ganger. Men til pause sto det 2-2 og bygda la en solid plan for 2. omgang.
Det gikk som forventet og Nybygdas gutter kom sierende ut av matchen.

Banens beste spiller: Vegard Dahlsveen

Trykk her for kampinfo

Nybygda gikk på med smell mot Dala 3

Nybygda IL 0-2 Brumunddal 3/Ringsaker 3

I kampen om opprykk kom erkerival Brumunddal 3/Ringsaker 3 på besøk til Tundran.
Med 0-2 i sekken inn til pause var det tungt for bygda å entre banen i 2. omg.
Men gutta viste at de ville og kjempet knallhardt og styrte hele omgangen, men ballen ville bare aldri inn i mål. Bygda ble også avblåst for to tvilsomme offside som resulterte i 2 annulerte mål.

Nybygdas beste spiller i dag ble #10 Hans Iver Frydenlund

Kampinfo her