Årsmøte 2018

Årsmøte i fotballgruppa ble avholdt 6 febr. Årsberetning og regnskap ble godkjent. Valget ga følgende sammensetning :

Leder: Andre Kristiansen

Nestleder : Todde Gustavsen

Sekretær : Sølvy Rodhe

Kasserer : Joakim Bjørnstad

St. medlem :  Åsmund Sørby Foshaug

St. medlem : Ann Merete Tøraasen

Varamedlem : Frode Mosether

Terminliste for 2016 A-laget er klart

Her kan du se terminlisten med resultater og tabeller for A-laget vårt.

Her er kampene på Tundraen :

Damelaget sin terminliste ser du her. (Våren)

De spiller turneringskamper på Tundraen søndag 12/06 fra klokka 11:00.

Bygda med 3 viktige poeng før sommerferien

Nybygda IL 2-1 Ringsaker 2/Nes 2
26. juni 2014 19:00
League

Etter noen dårlige resultater med tap mot Varde og Brøttum var gutta innstilt på å vise Tundrapublikummet hva de kunne være gode for. Og underholdning fikk de som møtte opp under lokaloppgjøret mot RingNes 2.

Fredrik Kristiansen sendte bygda tidlig opp i ledelsen med en vakker scoring allerede etter 4 minutter. Kampen var jevn til tider. Men duoen på midten med Ole Tangen og Tom Erik Ophus ryddet opp i det meste. RingNes fikk imidlertid en scoring før pause. 1-1.

I 2. omgang ble det noe høyere temperatur på Tundran. Tom Erik pådrar seg ett direkte rødt kort etter noe som kan virke som en hevnaksjon etter at midtbanekrigeren tydlig skulle hatt frispark i en situasjon rett før.
Med 10 mann på banen og litt over 20 min igjen på klokka tenkte vel alle at RingNes kom til å kjøre på kampen ut. Men bygdas gutter klarte å holde unna og fjorårets toppscorer Vegard Dahlsveen ble spilt herlig igjennom av Martin Østby og alene med keeper gjorde storscoreren det han er best på. Og de røde tok med dette en sterk 2-1 seier.

Bygdas beste spiller: Ole Pedersen Tangen

Kamprapport

 

Bygda snudde 0-1 til 2-1 under årets første hjemmekamp

Nybygda IL 2-1 Redalen 2
2. juni 2014 19:00
League

Link til reportasje fra Ringsaker Blad

Redalen tok en tidlig ledelse og satte en støkk i de ca 60 tilskuerne på bøffelberget denne solfylte mandagskvelden. Nybygdas gutter slurvet med pasningene og rotet mye i første omgang. Etter en skikkelig alvorsprat i pausen var det ett helt annet lag som entret banen for de resterende 45. Midtstopperen Anders Sterud, som for dagen hadde fått muligheten til å spille sentralt på midten, viste seg fra en helt annen side i denne kampen. Med såledragninger fra en annen verden og en ro med ballen andre bare kan drømme om. Ikke rart fyren blir sammenlignet med David Luiz. Og etter 62 minutter stanger han inn Nybygdas første scoring etter corner fra Vegard Dahlsveen.
2-1 målet kom ved den typiske «tundraspretten» og var signert bygdas toppscorer Fredrik Kristiansen.

Kampfakta trykk her

 

Bygda overkjørte og knuste Breiskallen

NFK Breiskallen 1-8 Nybygda IL
21. mai 2014 19:30
League

Etter ett par rundturer rundt om i skogen fant vi etterhvert banen til Breiskallen. Her var det verken garderober, dusj eller dass. Kiosken var imidlertig på plass, men den var nok ikke tiltenkt noen A-Lags kamp. Kiosken gikk inn i bagasjerommet på en bil da noen småjenter var ferdig med kampen sin før vi skulle i aksjon. Da vart det ittno kaffe på Tajet 🙁

En tent Fredrik Kristiansen fikk endelig muligheten fra start og den tok han meget godt vare på. Det tok ikke mer enn 5 min før Fred var igjennom og puttet den første ballen i nettet.Bygda styrte mye av spillet og samme mann økte til 2-0 etter 17 min. Like etterpå satt ballen endelig i mål for playmaker Trond Andre Jensbak også. 3-0. Rett før pause kom det første hat-tricket for året og Fredrik leverte med dette en solid søknad til neste kamp.
1-4 pause.

2. omgang ble total overkjøring av bygdas mannskap. Trener Frode Tajet benyttet annledning å hvile spillere med en så solid ledelse. Cristian Corbatta brukte 2 min på å finne nettmaskene etter sitt innhopp. Og ikke nok med det, innen publikum hadde fått satt seg så var Corbatta på scoringsteft igjen. Det hele endte til slutt 1-8 og Corbatta kunne også signere seg for ett hat-trick

Kamprapport

Vingrom fikk juling av bygda

Vingrom 2-4 Nybygda IL
14. mai 2014 19:00

Etter en noe rotete åpning med 4-3-3 hvor vi lå i undertall på midten og ett tidlig mål av Vingrom så la trener Frode om til 4-4-2. Nybygda tok etter dette full kontroll over kampen og bygdas mannskap jaget utlikningen. Den kom ved Vegard Dahlsveen, etter det som er en stor kandidat til å bli årets mål, hvor han på full volley dundret ett innlegg fra BT opp i vinkelen fra 19-20 meter. Og dermed sto det 1-1 til pause

Bygda fortsatte å presse på utover i 2.omgang og vi gikk opp i ledelse ved en heading fra Trym Langerud. Daniel IJ økte til 1-3 og Fredrik Kristiansen fikk æren av å ta straffe etter at Vegard hadde blitt taklet inne i feltet.

Vegard Dahlsveen og Daniel IJ ble begge kåret til bygdas beste.

Kampinfo her